3 gedachten over “Tribunaal – heel normaal

 1. Toepasbaar STALINISME door personen die bewust onder het tapijt vegen dat je als gevaccineerde besmettelijk blijft . Het NRC van gisteren gebruikte op de voorpagina -het 2G Regime -. Regime is ook al zo een militaristisch woord . Bewust gebruikt ,er achter schreef het NRC Een 2G Regime zal het tij nu niet keren . Gisteravond was in de talkshow van Markus Lanz te gast Viroloog Alexander Kekule Hij stelde meerdere zaken , 2G is onderdeel van het probleem,niet de oplossing . .Aangezien gevaccineerden en herstelde personen ook besmet kunnen zijn,doorgeven en raken, moet je zelfs spreken van een onzichtbare golf . Hij stelde ook dat de bescherming na vaccinatie voor te ernstige gevolgen al na 2 maanden snel terugloopt bij oudere mensen en dat je ouderen en kwetsbaren na 4 maanden een derde boost moet geven . Deze week stelde Politica Sahra Wagenknecht dat moedwillig door regeringen onder het tapijt wordt geveegd dat je na vaccinatie besmettelijk blijft .Reaktie van Maria Piel.

  Like

  1. Het schiet gewoon niet op met de traditionele media, daar zitten louter lakeien/stenografen van de macht.
   Mocht je een diehard zijn (het vergt enig zitvlees):

   1)
   Dr. Robert Malone: “This is the Largest Experiment Performed on Human Beings in the History of the World.”
   https://thenewamerican.com/dr-robert-malone-this-is-the-largest-experiment-performed-on-human-beings-in-the-history-of-the-world/

   2)
   Exposed: Klaus Schwab’s School For Covid Dictators, Plan for ‘Great Reset’ (Videos)
   https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/

   Like

   1. RUSSISCHE ROULETTE , dat is voor gevaccineerden zonder TESTBELEID onder de valse voorspiegeling -uw heeft uw vrijheid terug – alle restricties loslaten . Reaktie van Maria Piel .

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s